Over ons

Over ons

Venti-Nove en Livrish

Mooie merken, goed advies èn die persoonlijke touch... dat is Venti-Nove!

Je vindt bij ons het mooiste jurkje, de fijnste jeans en de zachtste vesten. Echte eyecatchers maar ook perfecte basics. Voor een speciaal moment, zakelijke afspraak of zomaar.. om jezelf te verwennen.
 

Onze collectie bestaat uit een zorgvuldig samengestelde mix van mooie merken uit Italië, Denemarken, Nederland etc.. Perfecte pasvormen zijn voor ons een must, en we zijn dol op mooie stoffen van heerlijke kwaliteiten. We kijken naar trends, maar zeker ook naar tijdloze items.. want dat worden vaak de favorieten in je kast! En, omdat we onze merken op kleur inkopen en in de winkel hangen, zijn de items perfect met elkaar te combineren. . Zo ontstaat het ''ventinove'' plaatje, en dat vind je nergens anders! 

Een van onze sterke punten is onze persoonlijke benadering. We staan klaar om je met liefde te adviseren, en zorgen hierbij dat je mooiste zelf uitgelicht wordt. Verwacht van ons geen standaard verhaal en kant en klare sets. Wij geloven dat mode voor iedereen anders toont en voelt. We adviseren je op maat, eerlijk en met heel veel plezier.
En wil je lekker zelf je gang gaan, is dat natuurlijk ook helemaal goed.

We hopen je te mogen begroeten in onze winkel,

Anneke, Ingmar, Gabriëlle en Iris